Базовий компонент дошкільної освіти

2015-12-17

17.12.2015. «Реалізація змісту Базового компонента дошкільної освіти за освітньою лінією «Особистість дитини»: методичний аспект» - за такою темою в Ставищенському ДНЗ (ясла-садок) №2 «Золота рибка» (завідувач Безупречна Т.Д.) відбувся методичний практикум для керівників НВК «ЗОШ Іст.-дитячий садок», заступників директора з навчально-виховної роботи НВК «ЗОШ І-ІІІст.-дитячий садок», завідувачів та вихователів-методистів ДНЗ (керівник Гапєєва С.І.).

Педагогам представлено інтегроване заняття з розділів «Зростаємо дужими», «Віконечко в природу» за темою «Подорож краплинки» (Скиба В.П., вихователь старшої групи, Дивинська М.С., музкерівник, «вихователь-методист»).

З учасниками заходу проведено навчальне заняття з елементами тренінгу «Освітня лінія «Особистість дитини»: зміст та результати роботи» (С.І. Гапєєва, вихователь-методист, «старший вихователь»).

Присутні отримали методичні матеріали щодо реалізації змісту освітньої лінії «Особистість дитини» та рекомендації з вивчення стану організації життєдіяльності дітей в дитячому садку (методист РМК С.О. Кондренко).

У ході методичного практикуму педагоги ознайомилися з технологією вивчення розвитку дитини старшого дошкільного віку за допомогою кваліметричної моделі.

/Files/images/imag767e.jpg

/Files/images/imag9e.jpg

/Files/images/imagкe.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi