День Довкілля

2017-04-18

Працівники Ставищенського лісництва ДП «Білоцерківський лісгосп» уже не вперше, а багато років поспіль, до дня Довкілля організовують різноманітні заходи. Тож 2017 рік не став виключенням. Проведені виставки, лекції, суботники, акції до дня Довкілля. Ведеться активна робота з членами та гуртківцями шкільного лісництва з метою захисту природи.
Ставищенські лісівники вирішили долучити до сучасних проблем природи наймолодших членів суспільства. Разом з працівниками Ставищенського районного краєзнавчого музею, гуртківцями шкільного лісництва Ставищенського НВК №2 завітали у дитячі садки Ставищенського району. Подарували дітлахам шпаківні, які виготовили гуртківці шкільного лісництва, щоб діти мали можливість вести спостереження за птахами, насолоджувались пташиним співом та уже змалечку турбувались про природу.
Малеча радо зустріла гостей та разом з лісівниками, музейними працівниками, гуртківцями шкільного лісництва допомагали розвішувати шпаківні, адже до птахів у дітей цікавість і захоплення особливе: серед живих істот вони найбільше приваблюють їх своїм барвистим забарвленням, легким польотом, приємним і милозвучним щебетанням.
Людині властиво любити живий світ природи, бо вона сама є її часткою. Відтепер дошкільнята формуватимуть відповідальність за пернатих друзів, які невдовзі оселяться в нових домівках.
Отак спільними зусиллями зроблено добру справу.


Захід приурочений до дня Довкілля, майстер лісу Ставищенського лісництва ДП «Білоцерківський лісгосп» Ставнистий Олег Іванович

/Files/imagукаe.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi